Om å feile i ørska

Våknet opp i dag med et hode fullt av bomull, nakke og ører som verket… og gørr og snørr i øyer og nese. Med andre ord, helt i annen verden. Klarte etter mye akking og oying å stå opp, men det var vanskelig å fote seg helt som normalt. Luftputer under fotsålene føltes det som, men det var nok balansen som var noe i ulage.

Hunden stakkars ble sendt ut på plenen for å lette blæra. Lillejenta kom, tok et blikk på meg og fortalte meg at det nok var best jeg gikk å la meg igjen. Noe jeg gjorde. Til jeg kom på at jeg måtte opp for å ta en tabelett, som jeg bare må ta hver dag enten jeg vil eller ei.

Jeg famlet meg i vei, igjen. Åpnet skapet og rotet litt rundt der inne. Fant boksen og tok ut en tabelett. Et halvt glass vann senere tok jeg noen stavrende skritt i retning tilbake-til-senga. Så innså jeg i siste sekund at jeg ikke hadde satt boksen tilbake i skapet. Dette måtte jeg ordne. I det jeg grabbet tak i boksen fikk jeg et klart øyeblikk midt i snørra og gørra, og hva så jeg? Feil boks! Jo da, en boks som burde ha gått ut på dato, for så lenge jeg har hatt den bakerst i skapet. Ut på dato og uvirksomt burde innholdet vært.

Noe jeg hadde fått for lenge siden, for å være “avslappet” foran en ubehagelig undersøkelse. Men altså, de var ikke for gamle og de var heller ikke uvirksomme. Tvert imot.

Det er lenge siden jeg har hatt så mye snørr og gørr – og likevel følt meg så cool! 

😉

 
 
 
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

20 Responses to Om å feile i ørska

 1. avatar ertaberta2 says:

  Aaah, det er fort gjort, godt det ikke var noen andre medisiner,
  skummelt det der, tenk om det hadde vært noen lakserende piller. :O)
  God Bedring, og sove godt..
  klemm.:)

 2. avatar Breiflabben says:

  He he, ja slike piller kan være greie å ha noen ganger 😆

  Cool med gørr og snørr, det er Hilde det :-)

 3. avatar sirenia says:

  God bedring Hilde,
  snørr og gørr i denne varmen da?
  Cool er bra :)

  • avatar Hilde says:

   Ja kan du skjønne det? I denne varmen? Kanskje det er rett at jeg er litt sånn bakvendt-jente…likevel? 😉
   Takk!

   • avatar sirenia says:

    Ta deg et sjøbad og skyll bihulene i saltvann, da får du både avkjøling og opprensing :)
    Tok meg en god svømmetur i går, og skylte gjennom.
    Det var deilig, skal gjenta det i dag.

    Bakvendtjente i bakvendtland, høres strålende ut!

    • avatar Hilde says:

     Sjøbad er nå prøvd, og ferskvannsbad også, sånn bare for å rydde opp litt… i alt saltet 😉

     Og ja Sirenia, enten er jeg litt bakvendt, eller så er det en fare for at jeg er litt sånn frøken-tvert-imot 😉

 4. avatar Breiflabben says:

  Jeg glemte jo å ønske deg god bedring.

  God bedring Hilde, jeg har hatt min tørning med sommerforkjølelse jeg og.
  Håper du har litt glede av den andre pillen enda 😉

 5. avatar Effjusikay says:

  Men da vet du jo at du skal ta feil tabletter neste gang du har det sånn, også da 😀 Akkurat som å ta seg en knært – det hjelper ikke men det er mye morsommere å være sjuk!
  God bedring :-)

 6. avatar lisens says:

  Kult!
  God bedringsklem sendes.

 7. avatar jadajada says:

  Hilde…..

  man skal være obs på ikke å ha noe farlig i det skapet

  da kan det i allefall ikke skade
  uansett hva man tar :)

 8. For ikke så lenge siden tok jeg feil tabeletter og fikk gallesteinsanfall:( Kast (lever inn) galmle piller uansett, så er du “trygg”. Og god bedring!

Leave a Reply