Kunsten å posisjonere seg rett

image

 

Noen klarer det bedre enn andre, tenker jeg. Selv er jeg ikke noen tryllekunstner i så måte men, jeg prøver. Enkelte andre er født til det, vel det ser slik ut for oss som ser på. Enkelte klarer alltid å manøvrere seg helt inn i riktig posisjon mens andre, som meg, ikke klarer det med samme presisjon og eleganse.

 

Hvorfor er det slik at den som alltid kommer for sent likevel ser ut til å nå alt sånn akkurat i tide? Mens de som stiller tidlig og rede likevel kommer litt…bakpå? Hvordan kan det ha seg at den som sjelden følger med og som ikke gidder sjekke noe, ender opp med de beste avtaler og vilkår mens de som sjekker, planlegger og legger mye arbeid i ting, ender opp med dårligere resultat?

I det siste har jeg lagt merke til dem, jeg vet nå mer om hvem det gjelder. De skiller seg ut. De som oppnår så mye med så lite annet enn – kunsten å posisjonere seg rett.

😉

 

4
 
 
 
 
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kunsten å posisjonere seg rett

 1. avatar sjalle says:

  Dette høres kjent ut. Min erfaring er at når jeg gjør ting med flid, nøyaktighet og grundige forberedelser så er allikevel sjansen for suksess toppen 50%. Og det går langt tilbake. Eksempelvis fikk jeg alltid møkkakarakterer på stilene jeg jeg skrev, – når jeg først laget “disposisjon” og sånt mikk. Men når jeg barfe ga F og skrev ivei rett fra levvra så kom M’ene trillene.

  • avatar Hilde says:

   Det samme har jeg opplevd Sjalle. Kjekt når det går veien :)
   Med et glimt i øyet ville jeg bare nevne at det ser ut til å skje oftere med enkelte, enn andre 😉

   Men du, vet du hvorfor headeren min har fått samme bilde som innlegget?
   For jeg vet ikke :) :)

   • avatar sjalle says:

    Med meg skjer det hele tide, alltid, hver gang nesten. Det føles i alle fall sånn :)

    Det ser ut som det er tema-spesifikt for twenty-ten temaet. Kan virke som det temaet bruker bildet man har valgt som fremhevet bilde/featuered image som header for det aktuelle innlegget. – Skal sjekke.

    PS: twenty ten er snart et fem år gammelt tema og var hot da WP var på versjon 3.0. Det er ikke sikkert system/tema -utviklerne i WP er så omtenksomme lenger når det gjelder bakoverkompatibilitet for det temaet ….


    Jeg har nå testet dette hos rotta og klarer ikke duplisere den der “effekten”. Har du sjekket inne på dashen – tema -> toppbilde, og prøvet å resette. Dette er foreløpig litt i blinde, for temakodene er … noe herk, men jeg skal se på det snarest. Uansett så er det, om ikke en bug, så i alle fall noe som ligner. Uansett ikke mitt avkom :P


    … Det skal være fikset nå. Justerte noe halvgenial kode som jeg fant inne i twenty-ten mappen.

    1

 2. naturglede naturglede says:

  Enig med Sjalle her, men det er et mysterium mange ganger. Men vi får gjøre det vi synes er best, for å få oversikt over det hele, akkurat som kattepusen her på bildet ditt! Den har det vel ikkeakkkurat behagelig der den sitter, men den får med seg det som skjer og kan delta! :) Ha en finfin dag! 😀

  • avatar Hilde says:

   Å få med seg det som skjer og å delta er viktig, enten en må jobbe litt mer eller mindre for å få ting til å skje 😉

   Tror ikke Puma har det behagelig i det hele tatt der han sitter. Men han er så sta så sta den katten :)

Leave a Reply