Og dagen i dag er en fin dag

Selv om det regner, selv om sommeren liksom ennå ikke har ankommet skikkelig. Like vel, dagen i dag er en fin dag. En regntung, grå dag men fremdeles grønn og full av lyder og liv.

Jeg står ute på terrassen, ikke under paviljongen der det er tørt og lummert, men ute under åpen himmel. Kjenner regndråpene lande på hodet, på de bare skuldrene, kjenner dem renne ned like til fingertuppene hvor de sakte drypper mot bakken, en etter en.

Sommeren er jo her enten dagen er lys eller grå. Følelsen av sommer kommer ikke bare av sola og varmen men av unger som leker ute, fugler som kvitrer fra tidlig til sent og av trangen til å finne på noe, nytte seg av de lyse kveldene. Jo, dagen i dag er en fin dag, en sommerdag.

 

 

 

 

5
 
 
 
 
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

9 Responses to Og dagen i dag er en fin dag

 1. avatar Effjusikay says:

  Dagen trenger ikke være full av sol for å være fin. “Listen to the rythm of the falling rain” – jeg liker noen dager å sitte under overbygget på trammen med en kopp varm kaffe eller te, og se på regnet som strømmer rett ned med rolige dråper.
  Så får heller de solhungrige forbanne skyene 😉

 2. avatar Cecilia says:

  Det var noe med overskriften din som fikk minnene til å komme, minnene om da jeg oppdaget Blå, altså ikke oppdaget, ikke slik man oppdager nye planeter i verdensrommet, mer slik Columbus oppdaget Amerika – som et vidunderlig sted med vidunderlige mennesker. Blå hadde intimt dansegulv og lydannlegg med dyp bass, slik bass som treffer akkurat der den skal. Blå var et sted jeg bare hadde lest om i Natt & Dag.

  Var jeg nitten? Kanskje tyve? Jeg har ikke dagboken min med meg, men jeg husker at jeg danset. It’s going to be a fine night to night, it’s going to be a fine day tomorrow.
  http://www.youtube.com/watch?v=TjIPzyVlK60

  Hun het Mariann, og hvisket meg i øret at det beste hun visste var myke netter. Jeg hadde sommerfugler i maven ( eller der et sted )…

  Tommel, tommel, tommel – og god sommer!

  I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe in kissing, kissing a lot, and I believe in miracles. I believe tomorrow is another day. – Audrey Hepburn

  :)

  3

 3. avatar Hilde says:

  Noen som vet hvordan jeg kan betale uten paypal?

 4. avatar ertaberta2 says:

  Regnvær hører jo sommeren til, og da er det så godt etterpå med den friske og klare luften, jeg liker også å gå små turer når været er pent og sol, men noen ganger kan solen være plagsom varm. vet ikke hva som er værst, regn eller sol, men en ting er vi enige om, sommeren er vakker på alle sine dager med lyder og dyreliv.. :)
  God Helg Hilde.

  • avatar Hilde says:

   Jovisst hører også regn til sommeren. Uten regn gror lite. Men du vet, det hadde vært kjekt med litt mer av det andre som får alt til å gro, solen
   Håpet er lysegrønt sier de. Jeg krysser fingrene

Leave a Reply