Loppemarked og second hand

Min niese er veldig opptatt av gjenbruk, gjenvinning, resirkulering og alle disse fine ordene for å bruke ting om igjen, i gammel eller ny form. Jeg har ikke vært så opptatt det, jeg har kun kommet til sortering av boss og minske skyllemiddel, ikke bruke produkter med små plastkapsler i og (denne er innprentet fra barneår) ikke kaste boss andre plasser enn i en bosskurv.

Men vi blir påvirket i hverdagen, enten vi vil innrømme det eller ikke. Og min niese har helt klart fått meg til å se med nye øyne på miljø, forbruk, second hand, loppemarked og mye mer.
Så derfor står nå huset på hodet fra loft til kjeller. Alt blir gjennomgått og gemalen bærer opp og ned, frem og tilbake. Jeg og jentungen har fått den kjekke oppgaven med å sitte på gulvet og sortere, det blir mange “husker du” og litt oj’ing av slikt, veldig kjekt egentlig.

Så i helga braker det løs og vi holder vårt første loppemarked. Vi håper været holder og at folk kommer, for nå, nå gleder vi oss.

2
 
 
 
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply